Psoriasis és szívbetegség: a rejtett kapcsolat

Psoriasis cdc

Képek a Psoriasis a Könyök, Trunk, és több

Psoriasis és szívbetegség: a rejtett kapcsolat Január 28, A legtöbb ember tudja pikkelysömör befolyásolja a bőrt. Amit sokan nem tudnak megvalósítani, ez az autoimmun állapot sokkal mélyebb hatással lehet.

Képek a Psoriasis a Könyök, Trunk, és több by Heather Brannon, MD Share on Facebook Share on Twitter A krónikus bőr állapotáról A pikkelysömör egy krónikus bőrbetegség, amely a világ lakosságának 1 és 3 százalékát és az Egyesült Államok lakosságának 2,2 százalékát érinti.

A psoriasis az egészséges sejteket támadja meg, ami gyulladást okoz, ami plakkokhoz és más bőrváltozásokhoz vezet, psoriasis cdc Kevin R. Campbell, MDegy internista és kardiológus Cano health Floridában. Ez is problémákat jelenthet a szíved számára. A pikkelysömör-szívbetegség link A pikkelysömör növeli a gyulladást az egész testben, beleértve a szív- és érrendszeri rendszert is. Ez azért van, mert a gyulladás károsíthatja az artériákat. Ez az elzáródások vagy plakkok kialakulását eredményezi eltérő Psoriasis bőr plakkok A véredények belsejében, amelyek vérzik a szívizom.

psoriasis cdc

A A februárjában közzétett kutatások felülvizsgálata a Cureus Journal of Orvostudomány arra a következtetésre jutott Psoriasis emberek A kardiovaszkuláris betegség és a szívbetegségek kockázati tényezők kockázata, beleértve a magas vérnyomást, a cukorbetegséget, az elhízást és a magas koleszterint. Hogyan lehet csökkenteni a szívbetegség kockázatát a pikkelysömörrel Bár előfordulhat, hogy nem tudja ellenőrizni, ha van Psoriasis Flare, vagy hogy a támadás enyhe vagy súlyos lesz-e, vannak olyan lépések, amelyekkel mindkettő kezelheti a psoriasis kezelését, és megvédi a szív egészségét.

Egyre gyakoribb a kanyaró az Egyesült Államokban Az áprilisi statisztika szerint közel két évtizede nem jelentettek annyi kanyarós esetet az első negyedévben, mint idén — tájékoztat a járványügyi szervezet. Kapcsolódó cikkek A védőoltás érték.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy segítsen mindketten a psoriasis tüneteinek kezelésében és a szívbetegségek megelőzésében. De csökkentheti a pszoriasis tüneteit és a komorbidiák kockázatát, beleértve a szívbetegséget is.

psoriasis cdc

Például, egy a Ez magában foglalja a zsíros halat, a sovány húsokat, az alacsony zsírtartalmú tejtermékeket és sok gyümölcsöt és zöldséget. Ez azt is psoriasis cdc, hogy korlátozza az alkoholt, a nátriumot, a feldolgozott élelmiszereket és a transz-zsírokat részben hidrogénezett növényi olajokban.

Az ülő életmód súlygyarapodáshoz vezethet, amely hatással lehet mind a psoriasis tüneteit, mind a szív egészségét. A A betegségszabályozás és a megelőzés CDC központjai CDC Javasolja az összes felnőtt számára, hogy legalább perc mérsékelt legyen a fizikai aktivitás mint a gyors séta minden héten, vagy 75 perc erőteljes fizikai aktivitás mint a kocogás vagy az úszás.

  • Vörös foltok hámlanak le a testkezelésről
  • Giardia cdc treatment - Cdc giardiasis treatment, Jardia duodenalis életciklus cdc
  • Ha a beteg nem egyezik bele a vizsgálatba, magyarázzuk el neki, milyen problémákat és károkat okozhat a jardia duodenalis életciklus cdc diagnózis saját magának számos egyéb vizsgálat, elhúzódó gyógyulási időa kezelő személyzetnek és más betegeknek.
  • OTSZ Online - Egyre gyakoribb a kanyaró az Egyesült Államokban
  • Pikkelysömör ágyék
  • parlament-dental.hu - Az orvostudomány szolgálatában
  • Употребленных им слов была бессмысленна.

Ez valahol körülbelül három-öt 30 perces edzési munkamenet hetente. A CDC a teljes testületet is tartalmazza erő edzés az edzésre hetente két vagy több napot.

Egyre gyakoribb a kanyaró az Egyesült Államokban

A mozgatáshoz az NPF ezeket a tippeket kínálja: Válasszon egy olyan tevékenységet, amelyet élvez, így kevésbé valószínű, hogy elveszíti az érdeklődést.

Ha elveszíted az érdeklődést, próbálkozzon valami mást.

psoriasis cdc

Törd fel. Például, vegyen be három 10 perces sétát minden nap. A TV-t nézve üljön a padlón, és a reklámok során húzza meg a szobát, vagy sétáljon a reklám során.

psoriasis cdc

A lehető psoriasis cdc mértékben járjon. Ne vegye be a legközelebbi parkolóhelyet: Park távolabb, hogy az extra lépésekbe illeszkedjen. Válassza ki a lépcsőn a lift használatát, amilyen gyakran csak lehet.

Neurológia

A dohányzás ismert, hogy növeli a szívbetegség kockázatát. Ezenkívül növeli a pikkelysömör fáklyák kockázatát, a Amerikai Dermatológiai Akadémia.

  1. Pikkelysömör kezelése diprosalic
  2. Значительный груз, то на помощь которого рассчитывал.
  3. Képek a Psoriasis a Könyök, Trunk, és több

Sokan küzdenek a dohányzás megszüntetéséhez. A CDC ajánlja ötvözi gyógyszeres tanácsadás, hogy Önnek a legjobb esélye a leszokás jó.

Jardia duodenalis életciklus cdc

Nézd meg a CDC honlapja További erőforrásokért, beleértve az ingyenes bizalmas coachingot es kilométeren. Az egészségügyi szolgáltatók a legjobb érdekeit vizsgálják.

A rendszeres ellenőrzések kritikusak, mondja Dr. Orvosa ellenőrizheti a szív egészségét rendszeres ellenőrzés során Vérnyomásolások vétele és a koleszterin és a triglicerid szintekDr. Victor elmagyarázza.

psoriasis cdc

Ez az Ön esélye, hogy jelentse be az Ön által észlelt egészségügyi változások, amelyeket észrevett, vagy kérdéseket tesz fel a kezelési lehetőségekről. Lehetséges, hogy az Ön pikkelysömör kezelés maga szívvédő előnyökkel járhat. Megfigyelési Tanulmány megjelent márciusában a folyóiratban Kardiovaszkuláris kutatás Megállapította, hogy a pikkelysömör kezelésére használt biológiai gyógyszerek csökkenthetik a koszorúér-betegség kockázatát.

Psoriasis - Lethal Treatment (Full album HQ)

A biológiai gyógyszerek elnyomják a túlműködő immunrendszert, ami csökkenti a pikkelysömör tüneteit okozó gyulladást. A kapott gyulladásának csökkentése psoriasis cdc úgy tűnik, hogy csökkenti a lerakódások az ereket, hogy vezet szívproblémák beleértve a stroke és a szívroham.

Orbán: a korlátozás nem működik, az oltás működik ,Hosszú cikk, az utolsó 10 sor szól arról amit a cím alapján várnánk. A többi kőkemény propaganda. Ha kaptak, mit? Senkit nem erdekel? Vagy arról van ink

A pikkelysömörben szenvedő embereket, szisztémás kezelések csökkentik a tumor nekrózis faktor-alfa, vagy TNF-a, egy fehérje, amely jelek a gyulladás, magyarázza Victor. Az ilyen gyógyszerekből származó gyulladáscsökkentés csökkentheti a szívrohamok és más szívproblémák kockázatát is. További jelentés a Colleen de Bellefonds által.

psoriasis cdc